Túra a Spartacus-ösvényen

 • Túra a Spartacus-ösvényen

Szeretnéd tudni, milyen élményt nyújt a tavaszi, ébredő természet a Pilisszentlászló és Visegrád közötti, látványos Spartacus-ösvényen?... :) Jelentkezz, csatlakozz, s túravezetőnk útmutatásával, kellemes, szingli társaságban hamarosan következő programunkon máris megtapasztalhatod.

A LÉTSZÁM BETELT, LEZÁRTUK A JELENTKEZÉSEKET!

Indulás:

2024. március 23. szombat, 10 óra,

Érkezés:

tempótól függően kb. 15 órakor

Táv: kb.14 km

Utunkat Pilisszentlászló központjában kezdjük, majd egyenletes, mindenki számára kényelmes tempóban haladunk a Telgárthy-rétig, végül a vadregényes Apát-kúti-völgyön át érkezünk vissza a kiindulópontra.

Közben fenséges bükk erdőn keresztülhaladva, onnan néhol ki-kikacsintva igazán szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk.

Maga a túra könnyűnek mondható, viszonylag kevés (290 m) szintkülönbséggel.

Az ösvény merész, érdekesen kanyargó útvonalával egészen különleges élményt nyújt a túrázóknak. A helyenként kifejezetten keskenyre szűkülő szakaszok miatt a bokát jól tartó, megfelelő túrabakancs mindenképp szükséges.

Találkozó:

2009 Pilisszentlászló, Béke u. 83.

Részvételi díj:

5490 Ft

Gyere és tarts velünk testet-lelket üdítő, kiadós, kora tavaszi gyalogtúránkon!

FONTOS!

Amennyiben az időjárás miatt nem tudjuk megszervezni a programot, esőnapot tartunk!


ESŐNAP: április 6. szombat

Időpont:
2024-03-23 10:00

Helyszín:
Pilisszentlászló (Térkép)
(2009 Pilisszentlászló, Béke u. 83.)

Belépődíj:
5 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)