Nyárindító FőzőParty – avagy a szerelem az élet legfinomabb fűszere!

 • Nyárindító FőzőParty – avagy a szerelem az élet legfinomabb fűszere!

Kifőztünk valami nagyon finomat! Soron következő programunk igazi kulináris karaoke, ahol nem kell énekelni, hanem az ízek húrjain játszunk majd! Nézzük meg együtt, vajon mi sül ki abból - de szó szerint!!!  -  amikor egymásnak eddig ismeretlen nők és férfiak egy csapatként, tudásuk legjavát adva egy előre meghatározott ételsort kell, hogy kreáljanak! Izgalmas, játékos program mindazoknak, akik igényes egyedülállók körében szeretnének hódolni a kulináris élvezeteknek.

Készítsünk együtt finom falatokat, minden mennyiségben!

Jó pár éve, hogy bevezettük a köztudatba a főzőrandi fogalmát, s roppant büszkék vagyunk telt házas, sikeres rendezvényeinkre. Idén is folytatjuk a sikerszériát, s május 30-án ismét megrendezzük igényes, elegáns, s ezúttal is újszerű élménnyel kecsegtető programunkat, a Nyárindító FőzőParty-t!

Célunk most is a kötetlen kapcsolatteremtés az ízeken és a játékon keresztül, s ehhez most már a Contact Card- Mondj 3 dolgot…! randikártyák is adottak lesznek!
Egyik legnépszerűbb programunkon csodás fogásokkal és tartalmas beszélgetésekkel várunk!

Időpont:
2024. május 30. csütörtök, 19 óra

Helyszín:
Borganika Studio

1072 Budapest, Akácfa u. 42-48.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők egészen másként működnek.
Igen, a konyhában is!

Vajon másként mozognak a konyhában azok, akik a Mars bolygóról vagy épp a Vénuszról jöttek? Derítsük ki együtt, mi igaz abból, hogy a férfiak leginkább szenvedéllyel, ráérzéssel főznek, hatalmas rumlit hagyva maguk után, a gyengébbik nem viszont pontosan, precízen, megfontoltan, de persze a kreativitást sem mellőzve alkot!

Főzőestünkön a jelentkezők csapatokat alkotnak és egy előre megadott ételsort készítenek el, melyet a végén pontozunk, értékelünk, és persze győztest is hirdetünk!

A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat mi biztosítjuk, Te pedig hozd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe.

Az elkészült műveket aztán természetesen el is fogyasztjuk, közben finom borokat kóstolhatunk, kellemes zenét hallgatunk, kiadósat társalgunk!

Bár a menüsor, melyet versenyfeladatként összeállítottunk nem lesz kifejezetten hétköznapi – tehát nem pirítóst, rántottát, vagy paprikás krumplit fogsz készíteni  – ne aggódj, ehhez a programhoz mégsem kell profi szakácsnak lenned!

A cél elsősorban az, hogy egy felejthetetlen, bolondos estét töltsünk együtt kiváló társaságban, szuper hangulattal, feszengés és kínos csendek nélkül.

Ugye máris kedvet kaptál, hogy részt vegyél ezen a különleges Főzőparty-n?

Főzzük ki együtt a megoldást és figyeljünk, mert ha elsózzuk az ételt, jól tudjuk mit jelenthet!

A belépő ára:

24.990 Ft,  mely tartalmazza

- az exkluzív, csoportos főzésre alkalmas, tökéletesen felszerelt helyszínt
- az eszközök használatát
- az ételekhez szükséges minden alapanyagot
- a Contact Card – Mondj 3 dolgot…! randikártyákat
- 5 fogásos menüsort az alábbiak szerint

Előételek:


Baba ganoush (GM, vegan)
Waldorf saláta, kéksajt (GM)

Leves:


Eperkrémleves (GM, opc. vegán, LM)

Főétel:

Szűzpecsenye, füge, habos burgonya (GM, opc. LM)
Igény szerint tofuval, vegán változatban

Desszert:

Házi fagyi (GM, opc. LM, vegan)


VALAMINT

- egy pohár HELLÓ drinket
- és korlátlan alkoholmentes italcsomagot a teljes estre, házi szörppel és szénsavmentes ásványvízzel

Térítés ellenében borokat, röviditalokat is biztosítunk a helyszínen -  ezt kérjük még a rendezvény előtt jelezni szíveskedj!

Várjuk jelentkezésed, mutasd meg, mire vagy képes a konyhában és próbáld ki azt is, milyen, amikor nem egy szál magadban, aprólékosan pepecselve, hanem időkorláttal, egy igazi csapat tagjaként kell remekelned!

Felhívjuk figyelmed, hogy részvétel csak előzetes regisztrációt és a részvételi díj megfizetését követően lehetséges.

A program 19-23 óráig tart.

Várunk szeretettel!


Időpont:
2024-05-30 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48, )

Belépődíj:
24 990 Ft

 

Jegyet vásárolok:

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)