Különleges SUP-túra - Vadregényes vízi kaland az Ipolyon

 • Különleges SUP-túra - Vadregényes vízi kaland az Ipolyon

Soron következő vízi programunk nemcsak jó kis nyelvtörő (Szob-SUP-túra ), de egyben egészen izgalmas kaland is! Mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a nem szokványos megoldásokat, olykor a kihívásokat és a fantasztikus vízközeli élményeket.

A PROGRAM A MAGAS VíZÁLLÁS MIATT ELMARAD!

Vadonatúj SUP-túránkat Ipolytölgyesről indítjuk, s egészen Szobig evezünk a helyenként girbe-gurba, vadregényes Ipoly folyón.

Találkozó:

2024. június 8. 10 óra,

Szob révkikötő

Érkezést követően közösen átautózunk Ipolytölgyesre, ahonnan SUP túránkat indítjuk. A sofőrök visszaviszik Szobra, célállomásunkra az autókat, mi szervezők pedig a sofőröket szállítjuk vissza Ipolytölgyesre, előkészített SUP-jaikhoz. (Ne aggódj, ott a helyszínen ez nem fog annyira bonyolultnak tűnni, mint most itt a a programismertetőben. :))

Közös kis kalandunk tehát Ipolytölgyes folyópartján kezdődik, ahol mindenki megkapja felszerelését: saját SUP-ot, mentőmellényt és evezőlapátot.

Rövid oktatást követően szállunk vízre, pontosabban SUP-ra, s nekivágunk vadregényes túránknak. Az Ipoly keskeny folyó, sok-sok kanyarulattal, buja növényzettel, apró kis szigetekkel valamint kavicszátonyokkal. Emiatt nem is hajózható, de SUP-pal páratlan élményt nyújt.

Ha úgy érezzük, kellemesen elfáradtunk, könnyedén pihenhetünk és haraphatunk az otthoniból bármely partszakaszon.
Útközben elhaladunk a többi közt Ipolydamásd és a szlovákiai Helemba mellett, majd hamarosan a torkolathoz jutunk, ahonnan már csak pár perc, s vízi túránk végén ismét Szobra érkezünk.

Táv: kb. 22 km – mely átlagos erőnléttel mindenki számára teljesíthető

A program 11- kb. 16 óráig tart, hangulat függvényében. Igény szerint túránk befejeztével a helyi étteremben lazíthatunk.

Amit érdemes magaddal hoznod:

- vízhatlan zsák a holmijaidnak
- fürdőruha, papucs, póló, rövidnadrág, váltóruha
- napszemüveg
- szendvics, kulacs, innivaló
- sapka
- esetleg távcső

A részvételi díj 16.990 Ft, mely tartalmazza:

- SUP-ok szállítását és rendelkezésre bocsátását a helyszínen komplett felszereléssel (evezőlapát, mentőmellény)
- családi, 8 fős/egyéni SUP választási lehetőséget
- oktatást
- túravezetést
- szingli társaságot és annak összeszervezését
- a programjainkon mindig garantálható, remek hangulatot

Amit NEM tartalmaz:
- útiköltség (mivel összeszervezzük a csapatot, ez megoszlik)
- egyéni étkezés

Felhívjuk figyelmed, hogy a programra ezúttal a részvétel limitált, maximum 22 fővel indulunk.

BÓNUSZ: Ha egymás után legalább 20-szor HIBÁTLANUL el tudod hadarni programunk nevének alábbi részletét: Szob-SUP túra - készülünk számodra egy apró ajándékkal.

Szóval csak gyakorolj és jelentkezz!

(Az időpontváltozás jogát az időjárás függvényében fenntartjuk! Esőnap: június 9.)

Időpont:
2024-06-08 10:00

Helyszín:
Szob révkikötő (Térkép)
(2628 Szob, Rév u. 11.)

Belépődíj:
16 990 Ft

 

Jegyet vásárolok:

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)