Exkluzív Nőnapi Borkóstoló és Randi Est

 • Exkluzív Nőnapi Borkóstoló és Randi Est

Szeretettel meghívunk nőnapi tavaszváró programunkra, mely az ünnepi alkalomból elsősorban a nőkről szól majd, de nem csak a hölgyeknek, hanem az uraknak is kedvezünk ezen a tartalmas, valódi élményeket kínáló és minőségi kapcsolódásokat elősegítő randiprogramon. Ha vágysz egy különleges, borokkal és élményekkel átitatott, játékos randikalandra, közben pedig igényes, egyedülállókból álló társaságra, illetve egy különleges atomszférára,  tarts velünk!

A LÉTSZÁM BETELT!

Ekkor:

2024. március 8. 18:30-tól

Az est menete:

18:30 érkezés, regisztráció

19:00 6 tételes borkóstoló, melyhez borkorcsolyák is lecsúsznak majd

19.30 – 20:00- Kocsmakvíz a borokról és a pártalálásról

20:30- tól kártyás ismerkedés a Contact Card – Mondj 3 dolgot…! randikártyák segítségével

Közben: ismerkedés, beszélgetés.


Részvételi díj:

14.990, -Ft, mely tartalmazza:

- Belépőt a Randi Estre

- A 6 tételes borkóstoló fejedelmi italait, igény szerint alkoholmentesen is!
(Ha nem fogyasztasz alkoholt, belépőd tartalmaz egy szabadon választott alkoholmentes koktélt, valamint 3 tétel alkoholmentes bort, az alábbiak szerint:

-Darling Cellars Alkoholmentesített Sauvignon Blanc

-Allure Alkoholmentesített Rozé

-Darling Alkoholmentesített Red Shiraz

- A helyben sütött, friss pogácsákat, korlátlan mennyiségben

- Részvételi lehetőséget a vezetett Kocsmakvízen, valamint a randikártyás ismerkedési lehetőséget

- Kapcsolódási és pártalálási lehetőséget igényes, szingli társaságban

- A rendezvény zárt körű, exkluzív voltát

Az ár nem tartalmazza:

- az útiköltséget,
- a plusz étel és italfogyasztást.

Mottónk:

Egy nő számára a szerelem az álmok netovábbja és ha egy férfi megígéri neki, hogy épít egy létrát, ami elég magas ahhoz, hogy ezt elérjék, a nő hinni fog neki, felemeli a szoknyája szélét, és követi a férfit a csillagokig.

Adriana Trigiani


Fontos tudnod! Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk rendezvényszervezésben és sikerünk legfőbb záloga, hogy programjainkon különösen ügyelünk a nemek és a korosztályok arányára, ezért a részvétel ezúttal is regisztrációhoz kötött és akár életkor alapján is limitált.

Foglald le helyed mihamarabb, nehogy lemaradj Budapest egyik legklasszabb, exkluzív, tavaszváró randiestjéről!


Exkluzív Borestünkön a beszélgetés mellett természetesen ismerkedhetsz is!

Várunk szeretettel, jelentkezz most, s várjuk közösen a tavaszt, amely talán egy új szerelem ígéretét hordozva kacsint Rád kacéran!
Időpont:
2024-03-08 18:30

Helyszín:
Red and Black Társasjáték Szalon (Térkép)
(1052 Budapest, Vármegye u. 17.)

Belépődíj:
14 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)