Által-éren két keréken! - Kerékpártúra festői szépségű tájakon

 • Által-éren két keréken! - Kerékpártúra festői szépségű tájakon

Márciusi túránk után jöjjön egy kis kerékpározás, melynek keretében ezúttal az Által-ér festői szépségű völgyét vesszük célba. Tudod, ez az a kerékpárút, melyet korábban az ország legjobbjává választottak és nem is akármiért. Valóban gyönyörű tájon halad végig, ráadásul útközben rengeteg a látnivaló! Pattanj Te is két kerékre és tarts velünk!

Teljes a csapat, a jelentkezést lezártuk!

A program részletei:

Találkozó:
2024. április 28. 10 óra, Tatabánya Vasútállomás

Amint együtt a társaság, a városból kitekerve rátérünk a korábban méltán az év legjobbjának választott kerékpárútvonalra.

Táv:

21 km, oda-vissza összesen kb. 45 km – nem túl hosszú, nem is rövid, de teljesíthető, ráadásul tapasztalt túravezetőnk elegendő pihenőt fog közbeiktatni.

Első megálló: Tatán az Öreg-tó partján mondjuk egy finom fagyira.

Innen indulunk tovább a Duna felé, lehetőleg minél több helyi látványosságot érintve.

Az Által-ér folyását követve jutunk aztán el Dunaalmásra, ahol ismét megállunk egy rövid pihenőre. Itt lehetőség lesz ebédelni, akár a helyi kiváló hamburgerezőben.

Miután ismét erőre kapunk, visszatekerünk Tatára, s ha még bírjuk szusszal, egy másik útvonalon vágunk át a városon, hogy minél több látnivalóban legyen részünk.

Várható érkezés a kiindulási pontra legkésőbb 15 és 16 óra között.

Várjuk jelentkezésed közkedvelt kerékpáros programunkra!

Időpont:
2024-04-28 10:00

Helyszín:
Tatabánya Vasútállomás (Térkép)
(2800 Tatabánya. Jedlik Ányos utca 1. )

Belépődíj:
5 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)